FTB România a organizat Gala Tinerilor Basarabeni pentru a celebra cinci ani de activitate

Vineri, 31 mai, la Casa de Cultură a Studenților din București, s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Galei Tinerilor Basarabeni, marcând cinci ani de activitate ai Federației Tinerilor Basarabeni (FTB România).

În cadrul acestei Gale, au fost subliniate cele mai semnificative evenimente și proiecte organizate de FTB în ultimii ani, accentuând importanța colaborării dintre Federație și partenerii săi. De asemenea, au fost recunoscuți pentru implicare și contribuție remarcabilă câțiva dintre foștii membri ai birourilor de conducere, care au primit titlul de alumnus FTB. Printre aceștia se numără: Cristin Murafa, Președinte (2021-2023); Nicu Certan, Secretar General (2021-2023); și Constantin Didenco, Vicepreședinte Proiecte și Programe (2021-2023). Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de networking menită să extindă și să consolideze comunitatea FTB.

A doua ediție a evenimentului a adunat importanți parteneri ai FTB care au susținut evoluția acesteia ca și entitate non-guvernamentală în ultimii cinci ani. Printre distinșii participanți care au dat curs invitației se numără: Prim Secretarul în cadrul Ambasadei Republicii Moldova la București, doamna Diana Gadja, domnul Marian Crăciun, expert în consiliere și orientare în carieră de la Universitatea din București, partenerii noștri de încredere North Bucharest Investments, alături de care am legat o frumoasă colaborare, reprezentați de către domnul Andrei Maftei – Knowledge Specialist.

De asemenea, la eveniment au fost prezenți reprezentanți ai federațiilor și ONG-urilor de la nivel național și internațional, inclusiv Consiliul Tineretului din România, reprezentat de președintele Mircea Meriacri; Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, reprezentată de secretarul general Ioana Spoiala; și Daria Gheorghieș, reprezentanta Ligii Studenților Originari din Republica Moldova.

Nu în ultimul rând, Gala Tinerilor Basarabeni a beneficiat de prezența președinților și voluntarilor din cele 17 organizații membre FTB, care s-au implicat exemplar în activitățile Federației și care promovează la nivel local valorile și principiile FTB România.

 „Mulțumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezența la acest eveniment deosebit. Acesta nu este doar un moment de sărbătoare, ci și un prilej de a reflecta asupra progreselor noastre și de a privi cu optimism către viitor. Vă mulțumim pentru susținerea voastră continuă și pentru contribuția fiecăruia la succesul Federației Tinerilor Basarabeni. Ne angajăm să continuăm să susținem și să inspirăm tinerii basarabeni din România, rămânând dedicați misiunii noastre de a construi o comunitate puternică și unită.”, Paula Bodlev, Președinte FTB România. 

FTB România le mulțumește sponsorilor care ne-au ajutat în buna organizare a evenimentului și care au crezut în noi:
Casa de Cultură a Studenților din București;  Unlimited Events; Pomul Regal; Trofez Print.

 

Articol scris de: Moiseenco Valeria

Vicepreședinte Relații Publice FTB

E-mail: Valeria.moiseenco@ftbromania.ro 

Pagina de facebook FTB: https://www.facebook.com/FTB.Romania

Pagina de instagram FTB: https://www.instagram.com/ftbromania.ro/