Program de internship destinat tinerilor basarabeni

North Bucharest Investments (NBI) deschide înscrierile pentru programul de internship destinat tinerilor basarabeni. Compania pune la dispoziție 15 locuri vacante în cadrul a următoarelor departamente: IT, legal, financiar, vânzări și marketing. Acest program oferă oportunitatea unică de dezvoltare profesională și personală într-un mediu dinamic și inovator. 

Durata: Programul de internship are o durată de 3 luni, începând din 1 iulie 2023 și finalizându-se pe 30 septembrie 2023.

Eligibilitate: Internshipul este deschis tinerilor basarabeni cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, care studiază sau care au absolvit o instituție de învățământ superior într-unul dintre domeniile relevante: IT, drept, finanțe, economie, management, sau marketing.

Departamente disponibile:

  1. IT: North Bucharest Investements oferă locuri de internship pentru dezvoltatori de site-uri și pentru activități în zona CRM, ERP.
  2. Legal: Domeniul oferă poziții disponibile în departamentul juridic, cu accent pe dreptul afacerilor, muncii, vânzări și legislația specifică.
  3. Financiar: Oferta companiei include internshipuri în domeniul contabilitate, analiză financiară, investiții.
  4. Vânzări: Apelul este destinat tinerilor entuziaști și dornici să învețe despre vânzări și negociere, pentru a-și dezvolta abilitățile în acest domeniu.
  5. Marketing: Pozițiile disponibile se regăsesc în departamentul de marketing, cu accent pe strategii de marketing digital, social media și analiză a datelor.
  6.  

Beneficii:

  1. Îndrumare și mentorat de către profesioniști cu experiență în domeniul respectiv.
  2. Participare la proiecte reale și sarcini practice în cadrul departamentului ales.
  3. Oportunități de învățare și dezvoltare prin participarea la sesiuni de training și workshop-uri interne.
  4. Remunerare atractivă pentru perioada de internship.

Proces de selecție:
Selectarea candidaților se va face pe baza analizei CV-urilor și a interviurilor.

Pentru a aplica, trimiteți CV-ul actualizat și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail hr@northbucharestinvestments.ro până la data limită de aplicare, 28 iunie 2023.

Candidații selectați în baza CV-urilor vor fi anunțați până la data de 16 iunie 2023 și programați pentru interviu în perioada 19 – 23 iunie 2023.

Vă încurajăm să profitați de această oportunitate unică de a vă dezvolta cariera și de a vă aduce contribuția într-o companie de succes.

North Bucharest Investment vă încurajează să profitați de această oportunitate unică de a vă dezvolta cariera și de a vă aduce contribuția într-o companie de succes.

Despre North Bucharest Investments (NBI)

North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din segmentul imobiliar rezidenţial, ce activează pe două linii de business – activitate investiţională şi servicii de intermediere.
NBI Group a fost fondat în anul 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad Musteață, iar din vara anului 2022 a intrat și pe piața din România. Grupul NBI a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 25 de  milioane de lei, cifră susţinută de cele peste 130 de tranzacţii derulate în România. Pentru anul 2023, compania preconizează dublarea cifrei de afaceri.
NBI gestionează cele mai importante ansambluri rezidențiale din zona de Nord a Capitalei, iar activitatea companiei se diferențiază prin servicii dedicate de digital marketing, consultanță de vânzări cu experiență în vânzarea ansamblurilor rezidențiale noi și o comunicare customizată a ansamblurilor din portofoliu pe social media (LinkedIn, Instagram, TikTok, Facebook), toate acestea maximizând rezultatele de vânzări ale tuturor ansamblurilor rezidențiale din portofoliul companiei.

Articol redactat de: Moiseenco Valeria

Coordonator Comunicare FTB

E-mail: Valeria.moiseenco@ftbromania.ro 

Pagina de facebook FTB: https://www.facebook.com/FTB.Romania

Pagina de instagram FTB: https://www.instagram.com/ftbromania.ro/

Pagina de facebook NBI: https://www.facebook.com/North.Bucharest.Investments/

Pagina de instagram NBI: https://www.instagram.com/northbucharestinvestments/